Párkapcsolat szerviz

Dénes MónikaHa Neked párkapcsolati problémáid vannak és tanácstalan vagy, akkor ez a Blog segíteni fog a hatékony megoldás érdekében.
Kattints ide a személyes bemutatkozásomhoz

Blogértesítő

Iratkozz fel a blogértesítőre és azonnal letöltheted ezt a tanulmányt a megcsalásról

katt ide a tanulmány részleteiért

Név:
E-mail cím:
a feliratkozás részletei


 

Kövess Twitteren

kövess twitteren

2009.10.31. 13:35 Dénes Mónika

Csak a belső számít. Ez egy oltári nagy tévedés.

Ugye Te nem tartozol azon emberek közé akik

úton-útfélen azt szajkózzák, hogy a külső nem számít?

 

Ennek a bejegyzésnek lehetett volna akár az is az alcíme, hogy: "Hogyan szedd össze magad úgy, hogy a párodnak ismét felcsillanjon a szeme amikor otthon vagytok?"

 

Nem kell nagy dolgokra gondolnod, csak egy stabil párkapcsolatban, (vagy legalábbis abban bízva), hajlamosak az emberek ellustulni a külsővel való foglalkozás tekintetében. Úgy gondolják, a belső tulajdonságok sokkal értékesebbek, ez az elsődleges. Ezért, ha nem megy az ember mások társaságába, vagy az utcára, akkor már nem is fontos hajat mosni olyan gyakran, lehet járni rongyos, kinyúlt ruhákban - hiszen csak a párja látja. Pedig pont őmiatta kellene a leginkább ezekre odafigyelni.

 

Tudok erre egy jó történetet:
Amikor Mariann elkezdett mozogni rendszeresen, akkor először csak saját magán érezte azt, hogy felfrissült ettől. Feltöltődott energiával, és újabb lépésekre szánta el magát:

- vett néhány új ruhát, színesebbé tette ruhatárát, és megfogadta végre barátnője tanácsát, hogy bátran öltözzön fel csinosan, hordjon szoknyákat is, és hangsúlyozza alakja előnyös oldalait.

- arra is odafigyelt a jövőben, hogy otthon a 4 fal között se a kifakult, rongyos ruhákban járjon, és várja haza kedvesét. Meg is vált gyorsan néhány agyonhordott ruhadarabtól, nehogy visszatérjen a korábbi szokásokhoz.

 

Néhány apró változtatás is sokkoló lehet először, de nagyon hamar megtérülhet ez a „befektetés” a kapcsolatban.

 

Mariann férje is meglepődött, amikor felesége egyik nap szokatlanul kihívó öltözékben várta otthon, új frizurával, és egy kis sminkkel. Azt hitte először, hogy talán egy másik férfi is van a dolgok hátterében, és még féltékenykedni is elkezdett kicsit. Azonban hamar rájött, hogy szó sincs ilyesmiről. Mariann határozottan a tudtára adta, hogy megújult formában, külsőleg is újra nőként őt szeretné elcsábítani.

 

Nagyon sok kapcsolatban lenne szükség ilyen „karbantartásra”, a kapcsolat ilyen jellegű ápolására, ami biztosít egy viszonylag állandó lehetőséget arra, hogy a hétköznapokban is igazi nőnek és férfinek érezhesse magát az ember.

 

Valaki rájön magától, van akinek fel kell hívni arra a figyelmét, hogy mire vigyázzon. A kapcsolatok sokszor úgy kezdődnek, hogy abban a külsőnek, a látványnak nagy a szerepe. Ha idővel elhanyagolod megjelenésedet, és háttérbe szorul az ápoltság igénye, akkor egyre kevésbé leszel érdekes párod számára, és ez számos negatív következménnyel járhat a kapcsolatotokra nézve.

5 pontba szedtem néhány fontos teendőt, hogy megelőzhesd, vagy még időben korrigáld, ha belátod, egyre kevesebb időt fordítasz ezekre a dolgokra.

  1. Járj rendszeresen fodrászhoz, hogy rendbe hozza, megújítsa a hajviseletedet, és ne légy lusta megmosni sem!
  2. Szelektálj a ruhásszekrényben, és dobd fel néhány klassz ruhadarabbal a készletet! Ez nem pénz kérdése, a még a turkálókban is vannak jó cuccok.
  3. Figyelj komplett viseleted harmóniájára, és bátran öltözz fel csinosan – meglátod, hogy a pozitív visszajelzések (dícséretek, bókok) nem váratnak majd sokáig magukra!
  4. Ha évek alatt felszedtél pár kilót, akkor iktass be a napjaidba valamilyen testmozgást, a lényeg, hogy rendszeres legyen! Lehet hogy mindezt nehéz elkezdeni, de bizonyos idő után érezni fogod, hogy energikusabb vagy, sőt a lélek számára is jótékony hatással bír.
  5. Mosolyogj és légy büszke magadra, amiért ezekkel a változtatásokkal is komoly bizonyítékát adod annak, hogy kapcsolatodért komoly áldozatokra is hajlandó, és képes vagy. Már egy mosolygós, magával elégedett ember látványa is elég lehet ahhoz, hogy a nap végén jó érzés legyen a társaságodban lenni.

 

Saját magad pozitív megváltoztatása jótékonyan fog hatni a párkapcsolatodra is, ébren fogja tartani a külső vonzalmat is.

Egyetértesz-e velem abban, hogy nem csak a belső számít? Egy kapcsolat kezdetén, és utána, folyamatosan is szükséges, hogy vonzónak találjon a párod.

  

 

3 komment

Címkék: egészség életmód megújulás elhanyagolt párkapcsolat vonzó megjelenés


A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolatszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr271488815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lacaas · http://www.hdwstudio.com 2009.11.03. 18:48:06

Ha harmóniában vagy magaddal akkor szerintem az azt jelenti, hogy mind külsőleg mind belsőleg "rendben" vagy. Vagyis hiába gazdag a bensőd, hiába élsz pl. spirituális életet, ha külsőd elhanyagolod, akkor bizony nem teljes a harmónia.
Mint szinte minden területen, itt is érvényesül a kettősség.

Üdv!

Dénes Mónika 2009.11.03. 18:58:15

@lacaas: ez igaz, egyetértek.
Illetve még egy fontos dolog, hogy ha belsőleg rendben van az ember, akkor az azért a külsőben is látható lesz. Az arcára kiül, hogy milyen hangulatban van az ember, milyen a közérzete... De még a mozgásából, és a mozdulataiból, a gesztusaiból is sok minden kiderül.

zuzka 2009.11.05. 20:49:06

Hali! Újra itt!
Tapasztalatból mondom, hogy ez valóban igy van, amikor az első gyerekemmel voltam itthhon kinyúlt, régi ruhákat hordtam, nem is gondoltam a fentiekre, de most a második gyereknél már nem, igenis felveszem a jó ruháimat itthon is, nem is igazán a férjem miatt vagyis nem csak miatta, hanem magam miatt, hogy jól érezzem magam, sőt ha nem jól választok akkor a hangulatomra is hatással van és igen az ápoltság, az egészséges, szép külső a fodrász, a kozmetikus.
A mondás pedig szerintem igy igaz: a ruha igenis teszi az embert!
süti beállítások módosítása