Párkapcsolat szerviz

Dénes MónikaHa Neked párkapcsolati problémáid vannak és tanácstalan vagy, akkor ez a Blog segíteni fog a hatékony megoldás érdekében.
Kattints ide a személyes bemutatkozásomhoz

Blogértesítő

Iratkozz fel a blogértesítőre és azonnal letöltheted ezt a tanulmányt a megcsalásról

katt ide a tanulmány részleteiért

Név:
E-mail cím:
a feliratkozás részletei


 

Kövess Twitteren

kövess twitteren

2009.08.25. 17:26 Dénes Mónika

A Te kapcsolatodban is nagy problémát jelent a hűtlenség?

Ha tanácsra van szükséged ahhoz, hogy sikeresen elkerüljétek a hűtlenséget, akkor olvass tovább...

 

Meggyőződésem, hogy egy párkapcsolatban az időben észrevett hibák kijavíthatók, helyrehozhatók, a hiányosságok pótolhatók, még a hűtlenség is megelőzhető.

 

Megcsalás kisokos - nemcsak nőknek

Megcsalás kisokos - nemcsak nőknek

 

Írtam egy tanulmányt, hogy a férfiak hűtlenségét minél több szempontból megközelítve, kapcsolatuk átgondolására ösztönözzem az olvasókat. Nőket, és férfiakat egyaránt. Az olvasást követően pedig a megelőzés érdekében, remélem minél többen cselekvésre szánjátok el magatokat.

Miért szakítanak, válnak manapság olyan könnyen az emberek? Milyen súlyos probléma lehet a háttérben, amit nem tudnak, vagy nem akarnak megoldani?

Egy kapcsolatban, annak érzelmi funkciója nagyon fontos tényező. Ha ezt nem képes betölteni, az könnyen vezethet hűtlenséghez, illetve a kapcsolat felbomlásához.

 

Ugye, szeretnéd Te is elkerülni a hűtlenség és a szakítást/válás szörnyűségét?

 

Itt az alkalom, hogy tegyél is ezért.

►Az első teendőd, hogy iratkozz fel a blog értesítőre!

►Ezek után letölthetsz egy ingyenes tanulmányt a témával kapcsolatban.

►Olvasd el!

►Vond le a tanulságokat, és

►tedd meg a szükséges lépéseket!

 

Mégis miről szól ez a tanulmány?

Először a nőkhöz szólok. A hűtlenség okait pontokba szedtem, majd megmagyarázom, hogyan vezethetnek a félrelépéshez. Mindegyikhez tartozik egy megoldási javaslat is. Szót ejtek arról is, hogy mikor, - a kapcsolat melyik időszakában – fordul elő nagyobb gyakorisággal a hűtlenség.

A következő részben a megcsalás fokozataira, és mennyiségi változataira hozok példákat. Egyénfüggő, hogy ki melyiket tartja súlyosabbnak, megbocsáthatatlannak, vagy mi az, amin esetleg könnyebben túl tud lépni.

Majd végül a párkapcsolatban élő férfiakhoz szólok. Néhány fontos tanáccsal után megpróbálom rávenni őket arra, hogy gondolják át, megéri-e az aktuális kapcsolat problémáit, egy kívülálló, 3. féllel megoldani. Nyújthat-e mindez hosszú távú megoldást, és nem jár-e újabb problémákkal?

 

Hogyan jutsz hozzá a tanulmányhoz?

Először is a tanulmány INGYENES és azonnal letölthető, ha fel vagy iratkozva a jobb oldalsávban lévő blogértesítőre (piros szaggatott vonalas, keretes rész). Több ingyenes tanulmányt is fogok publikálni, így ezért is érdemes a feliratozás.

 

Várom a véleményeteket, ha már olvastátok a tanulmányt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód párkapcsolat megcsalás elcsábítás


A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolatszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr931337685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása