Párkapcsolat szerviz

Dénes MónikaHa Neked párkapcsolati problémáid vannak és tanácstalan vagy, akkor ez a Blog segíteni fog a hatékony megoldás érdekében.
Kattints ide a személyes bemutatkozásomhoz

Blogértesítő

Iratkozz fel a blogértesítőre és azonnal letöltheted ezt a tanulmányt a megcsalásról

katt ide a tanulmány részleteiért

Név:
E-mail cím:
a feliratkozás részletei


 

Kövess Twitteren

kövess twitteren

2009.07.01. 20:35 Dénes Mónika

Dénes Mónika

Denes-Monika.jpg

"Minden kapcsolatban szükség van egy ún. "szerszámosládára", amelyben ott vannak azok a készségek, eszközök, amelyekkel meg tudják az emberek javítani a kapcsolatukban felmerülő problémákat, ki tudják javítani a felismert hibákat. A szerszámosláda mindenki rendelkezésére áll. Azt, hogy mennyire lesz jól felszerelt, és mennyire sajátítod el a pároddal azok használatát, mindenkinek a saját döntésén, elhatározásán, és belefektetett energiáján múlik."

A pszichológus diploma megszerzése után többek között egy magánklinikán segítettem pároknak, párkapcsolati és szexuális problémáik leküzdésében.

Az itt szerzett tapasztalataimból, és tanulmányaim során elsajátított tudásomból szeretnék információkat, tanulságokat átadni ebben a blogban. Ha rendszeresen olvasol, Te is észre fogod venni saját kapcsolatodban a pozitívumokat, negatívumokat. Amennyiben felmerülő kérdéseid lesznek, meg fogod találni a használható válaszokat.

Célom, hogy az eredmény érezhető legyen: a kommunikáció hatékonyabbá váljon, javuljon a konfliktuskezelés, megoldhatóvá váljanak a felmerülő nehézségek, és szakítás helyett egy harmonikus, értékes kapcsolatként tekintsetek a jelen pillanatban talán veszélybe került kapcsolatotokra.

Szívesen válaszolok a kérdéseitekre: parkapcsolatszerviz@gmail.com

komment


A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolatszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr281220790
süti beállítások módosítása