Párkapcsolat szerviz

Dénes MónikaHa Neked párkapcsolati problémáid vannak és tanácstalan vagy, akkor ez a Blog segíteni fog a hatékony megoldás érdekében.
Kattints ide a személyes bemutatkozásomhoz

Blogértesítő

Iratkozz fel a blogértesítőre és azonnal letöltheted ezt a tanulmányt a megcsalásról

katt ide a tanulmány részleteiért

Név:
E-mail cím:
a feliratkozás részletei


 

Kövess Twitteren

kövess twitteren

2009.11.14. 14:11 Dénes Mónika

Azt gondolod jó nő vagy, de valóban imádnak a férfiak is?

Réka 2 nap alatt kiolvasta a könyvet és ekkor döbbent rá, hogy mennyi mindent meg kell valósítania még, hogy valóban a férfiak bálványa legyen

 

Ha jó NŐ szeretnél lenni, akkor először ezzel kapcsolatos információkra, tudásra, felismert dolgokra lesz szükséged. Az információk megszerzése után rajtad múlik, hogy bevállalod-e az olvasottak gyakorlatba átültetését.

A következő könyvet ajánlom a figyelmedbe, a híres pszichiátertől:

A Nő

Dr. Csernus Imre: A nő


Dr. Csernus Imre sajátos munkamódszerei és egyéni stílusa révén megítélése meglehetősen ellentmondásos mind a kollégái, mind páciensei körében. Munkájával kapcsolatban a hitvallása a következő: „Teljesen mindegy, hogy az elégedetlenség, a feszültség kompenzálása alkohollal, gyógyszerrel, droggal, munkába való meneküléssel, játékkal, támaszkodással történik, valójában a realitástól való menekülésről szól a sztorija. Ön dönt, én asszisztálok.” Hogy kinek asszisztál ebben a könyvben?

Iratkozz fel a blogértesítőre és a Tied lehet egy értékes karácsonyi ajándék: Csernus doktor névre szólóan dedikált könyve. Részletek itt >>>



"Ez a könyv, a NŐ-ről szól, aki a férfiak imádatának a tárgya, az örök és megfoghatatlan csoda, amelyet már sokan leírtak és megfogalmaztak. Én meg arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan lesz valakiből jó Nő! Nehéz téma, de ahogy megfigyeltem, ez mindkét nemet egyformán izgatja." 

 

Szóval igen, Önöknek, kedves nőtársaim és persze, hogy Önöknek is, a teremtés koronáinak, drága férfiak! És miért lesz érdemes elolvasni? „Ami tény, a könyv elolvasása senkit sem fog jobb nővé tenni! Ezt felejtsük el! Kihangsúlyozom: az elolvasása. Az elolvasás lehet, hogy felhívja az emberek – legyenek akár nőneműek vagy hímnemek – figyelmét bizonyos dolgokra, folyamatokra, esetlegesen információtöbbletet ad. De azzal már illik valamit kezdeni a gyakorlatban is, az illető saját életében. Nagyon sok ember olvas el különböző önismereti figyelemfelhívó könyveket, s akkor azt gondolják, így sokkal több pénzt fognak keresni, meg sokkal jobb emberek lesznek. Sajnos, ez nem működik. Az elolvasott és felismert dolgok gyakorlati alkalmazása azt teljesen más.”

Csernus Imre bevállalta, és megírta azt a könyvet, amit eddig még senki. Vajon tudod-e, hogy mitől nő egy nő, és, vajon mitől lehetsz te egy jó nő? Meg tudod élni saját nemiséged, akár férfi vagy, akár nő? Tudsz-e jó példával szolgálni gyermekeidnek? Jól érzed-e magad a saját bőrödben? Teszel inkább valamit azért, hogy jobb lehess, vagy csak az irigykedésre futja?

Először próbálj meg válaszolni ezekre a kérdésekre, és gyakorold a már felismert dolgokat!

Ha elég erős vagy, hogy feltedd magadnak ezeket a kérdéseket, lapozz bele Dr. Csernus Imre könyvébe! Bátraké a szerencse... Bevállalod?

  

Iratkozz fel a blogértesítőre és a Tied lehet egy értékes karácsonyi ajándék: Csernus doktor névre szólóan dedikált könyve. Részletek itt >>>

 

Szólj hozzá!

Címkék: egészség szerelem életmód párkapcsolat könyvajánló női szerepek


A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolatszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr661524669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása