Párkapcsolat szerviz

Dénes MónikaHa Neked párkapcsolati problémáid vannak és tanácstalan vagy, akkor ez a Blog segíteni fog a hatékony megoldás érdekében.
Kattints ide a személyes bemutatkozásomhoz

Blogértesítő

Iratkozz fel a blogértesítőre és azonnal letöltheted ezt a tanulmányt a megcsalásról

katt ide a tanulmány részleteiért

Név:
E-mail cím:
a feliratkozás részletei


 

Kövess Twitteren

kövess twitteren

2009.09.08. 20:41 Dénes Mónika

Szavazás: Gyere oldjuk meg a párkapcsolati problémád

Ha megér Neked fél percet, hogy a problémád kivesézzük, részletesen kitárgyaljuk és hatékony megoldást találjunk rá, akkor most van itt az idő, hogy szavazz.

 

Amikor azon gondolkodtam, hogyan tudnám az olvasóim, vagyis a Te igényeidet is legjobban kielégíteni, akkor gyakorlatilag egy megoldás tűnt a legalkalmasabbnak. Mégpedig, hogy Téged kérdezlek meg.

 

Szeretném felmérni az igényeket, azt, hogy melyik probléma iránt a legnagyobb az érdeklődés, melyik probléma megoldásával kapcsolatban van a legnagyobb szükség a segítségre.

 

Legfőbb célom ugyanis, hogy azt tudjam adni neked, amit keresel, amikor ellátogasz az oldalra.

Ehhez kérném a közreműködésedet, ami még egy percedet sem veszi igénybe. Egy egykérdéses szavazást találsz a szöveg után, ahol 3 lehetőség közül tudsz választani. Természetesen figyelembe fogom venni a szavazás eredményét, és a jövőben annak alapján fog alakulni a tartalom. Ne engedd ki a lehetőséget a kezedből, és tedd le a voksodat Te is, hogy a téged érdeklő témával találkozhass leggyakrabban!

 

S Z A V A Z Á S
(Kattints a narancssárga X-re,  ha még nem tűnt el a reklám)

 

Fel vagy már iratkozva a Blogértesítőre? Ha még nem akkor megteheted feljebb, a jobb oldalsávban lévő piros keretes részben.

 

Szólj hozzá!

Címkék: szavazás egészség életmód párkapcsolat probléma


A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolatszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr701369564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása