Párkapcsolat szerviz

Dénes MónikaHa Neked párkapcsolati problémáid vannak és tanácstalan vagy, akkor ez a Blog segíteni fog a hatékony megoldás érdekében.
Kattints ide a személyes bemutatkozásomhoz

Blogértesítő

Iratkozz fel a blogértesítőre és azonnal letöltheted ezt a tanulmányt a megcsalásról

katt ide a tanulmány részleteiért

Név:
E-mail cím:
a feliratkozás részletei


 

Kövess Twitteren

kövess twitteren

2009.08.29. 12:24 Dénes Mónika

Kötelező olvasmány: ha többet akarsz tudni a kapcsolatodban felbukkanó titkos harmadikról.

Te is az a fajta ember vagy, akit ha megcsalnak csak szomorkodik, vagy inkább a kezedbe veszed a sorsod?

 

Kifogások keresése helyett itt az idő, hogy elővegyél egy kötelező olvasmányt!

Emlékszem még gyerekkoromban mindig olyan gyorsan elszaladt a vakáció, hogy pár nappal sulikezdés előtt jutott eszembe: még kezembe se vettem a kötelező olvasmányokat.

Felnőttkorban is vannak olyan könyvek, amelyek, ha nem is kötelezők, de nagyon hasznosak lehetnek, ha a párkapcsolatodban megjelent a 3. fél! Ajánlok most egyet:

 

Bácskai J. - C. Molnár E. - Mester D. - Popper P.:

Szeretők - A titkos viszonyok lélektana - Mesterkurzus
(Jaffa Kiadó)

Felmérések szerint a tartós kapcsolatban élő nők és férfiak közel 50%-ának volt már szeretője. A házasságok fele válással végződik, aminek leggyakoribb oka a külső kapcsolat. Aki volt már hasonló szituációban, jól ismeri a képletet: a társ előtt titkolózni kell, a szerető döntést vár tőlünk. Te is voltál már ilyen helyzetben? Úgy érzed, egyikükről se akarsz lemondani, miközben a helyzet egyre több fájdalmat okoz mindenkinek.

Vajon, milyen tényezők vezetnek a titkos harmadik felbukkanásához? Mitől függ, hogy a dilemma végül a társ vagy a szerető javára dől el, s hogy e választás kiállja-e az idő próbáját? Meddig érdemes várni a tétovázó partner döntésére, s melyik az a pillanat, amikor akár érzelmeink ellenére is lépni kell? Helyreállítható-e még a bizalom egy szerelmi háromszög felbomlása után?

Megannyi fontos kérdés, melyekre a válaszok sokszor életed további irányát határozzák meg. Éppen ezért nagyon fontos, hogy képes legyél megtalálni a kimondatlan, talán mindhármótok számára rejtett motivációkat is. Ebben kívánnak segíteni a Mesterkurzus szerzői.

 

Olvastátok ezt a könyvet? Tetszett? Vagy egy másikat olvastatok, amit szívesen ajánlotok másoknak?

 

Fel vagy már iratkozva a Blogértesítőre? Ha még nem akkor megteheted feljebb, a jobb oldalsávban lévő piros keretes részben.

 

Szólj hozzá!

Címkék: életmód párkapcsolat könyvajánló megcsalás elcsábítás


A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolatszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr461346075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása