Párkapcsolat szerviz

Dénes MónikaHa Neked párkapcsolati problémáid vannak és tanácstalan vagy, akkor ez a Blog segíteni fog a hatékony megoldás érdekében.
Kattints ide a személyes bemutatkozásomhoz

Blogértesítő

Iratkozz fel a blogértesítőre és azonnal letöltheted ezt a tanulmányt a megcsalásról

katt ide a tanulmány részleteiért

Név:
E-mail cím:
a feliratkozás részletei


 

Kövess Twitteren

kövess twitteren

2009.12.01. 15:29 Dénes Mónika

Ha követed az instrukciókat, akár még meghitt is lehet a karácsonyod

Ötletbörze - avagy miket tégy meg ahhoz, hogy valóban hangulatos karácsonyt teremts

 

Az utcákon már ragyognak a karácsonyi fények, egyre több lakóház ablakában világítanak égők, vagy egyéb díszekkel van felöltöztetve az egész lakás.

Iratkozz fel a blogértesítőre (dec.6-ig) és a Tied lehet egy értékes karácsonyi ajándék: Csernus doktor névre szólóan dedikált könyve. Részletek itt >>>
 

Már lehet, hogy túl vagy az első teendőkön a lakás feldíszítését, és kitakarítását illetően, de ha nem, akkor adnék néhány jótanácsot.

  1. Ilyenkor talán kicsit szívesebben kezd az ember a nagytakarításhoz, mert ünnepi hangulatban még ez is könnyedebben megy. Ne hagyd az utolsó pillanatra az ablakpucolást, és egyéb nagyobb volumenű takarításokat. Ahhoz, hogy az ablakodba is tehess díszeket, először úgyis célszerű megtisztítani.
     
  2. Ha vannak nagyobb gyerekeid, akkor őket is bevonhatod, rájuk bízhatsz kisebb feladatokat, sőt párodnak is biztosan találsz majd valami neki való teendő. Például a fenyőfa megvásárlása. Felhívnám figyelmedet arra, hogy az igazán szép darabokat hamar elkapkodják, ne hagyjátok az utolsó pillanatra, bár az is igaz, hogy az utolsó pillanatban sok kereskedő hajlandó engedni az árból.
     
  3. Ha Te csinálod az adventi koszorút, akkor akár a tavalyit is felújíthatod, új gyertákkal, és néhány újabb díszítőelemmel. Ha van egy kis kézügyességed, bátran készítsd el te magad, tükrözni fogja az egyéniségedet. Ha mégsem szeretnél ezzel megpróbálkozni, akkor óriási választék áll rendelkezésedre, hogy választhass.
     
  4. A karácsonyi hangulatot sok apró dísszel, gyertyával, mécsessel, ablak- és ajtódíszekkel, karácsonyi terítőkkel is előidézheted. A karácsonyi illatok, szegfűszeges narancs, fahéj, füstölők és a karácsonyi zenék mind-mind becsempészhetik az otthonodba a karácsonyi hangulatot.
     
  5. Karácsonyfadíszeket, ablakdíszeket is készíthetsz saját magad, vagy a gyerekekkel együtt, ami kitűnő alkalom, hogy minőségi együttlétben legyen részetek. Természetesen óriási a kínálat karácsonyfadíszekből is, melyeket nemcsak a fára, hanem a lakás több pontján is felfüggeszthetsz.
     
  6. Valószínűleg, miközben ezeket megcsinálod, akkor már lelkileg is ráhangolódsz az ünnepre. Mindezt elősegíthetik még a karácsonyról szóló beszélgetések, az ajándékok kitalálása, a menü kitalálása és a látogatások idejének pontosítása, leszervezése. Figyelj arra, hogy az ünnep valóban a szeretetről szóljon elsősorban, az igazi ajándék az legyen, hogy meghitt hangulatban együtt lesz a család.
     
  7. Add fel időben a képeslapokat! A postán küldött, kézzelfogható jókívánság mindig sokkal eredetibb, mint az sms-ben vagy e-mail-ben küldött üdvözlet, de ma már ez is elfogadott formája annak, hogy köszöntsük távol élő szeretteinket. Az interneten már nagyon kedves, zenés képeslapokat is lehet küldeni, és kedves szövegek elküldhetők sms-ben is.

Te mivel teszed még meghittebbé az ünnepeket? Van pár ötleted, amiket megosztanál velem, és a többi olvasóval?

 

 

Iratkozz fel a blogértesítőre (dec. 6-ig) és a Tied lehet egy értékes karácsonyi ajándék: Csernus doktor névre szólóan dedikált könyve. Részletek itt >>>
 

  

 

Szólj hozzá!

Címkék: életmód karácsonyfadísz ünnepi hangulat meghitt karácsony


A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolatszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr351566504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása