Párkapcsolat szerviz

Dénes MónikaHa Neked párkapcsolati problémáid vannak és tanácstalan vagy, akkor ez a Blog segíteni fog a hatékony megoldás érdekében.
Kattints ide a személyes bemutatkozásomhoz

Blogértesítő

Iratkozz fel a blogértesítőre és azonnal letöltheted ezt a tanulmányt a megcsalásról

katt ide a tanulmány részleteiért

Név:
E-mail cím:
a feliratkozás részletei


 

Kövess Twitteren

kövess twitteren

2013.04.30. 23:06 Dénes Mónika

Jelentkezz a legújabb ingyenes párkapcsolati tréningemre!

Nagyon régóta tudom, hogy az én küldetésem, minél több megromlott párkapcsolatot átsegíteni a nehézségeken és átterelni a számukra helyes út felé.

 

Mivel rendkívül gyakorivá vált, hogy házaspárok elválnak, majd egy új partnerrel kapcsolatba lépve újra nehézségekkel találják szembe magukat, ezért arra gondoltam, hogy a jövőben kizárólag hozzájuk szeretnék szólni.

Sokat dolgoztam keményen, hogy egy új honlap létrejöhessen, hogy így kerülhessek közelebb minél több olyan emberhez, aki elvált, de még egyszer nem szeretne ugyanabba a hibába beleesni, mármint elrontani új párkapcsolatában valamit, ami szakításhoz vezethet ismét.

Az alábbi véleményem erre a honlapra is felkerült, hiszen teljesen megfelelőnek találtam, és amit az újraindítás előtt újra hangsúlyozni szeretnék: 

"Minden kapcsolatban szükség van egy ún. "szerszámosládára", amelyben ott vannak azok a készségek, eszközök, amelyekkel meg tudják az emberek javítani a kapcsolatukban felmerülő problémákat, ki tudják javítani a felismert hibákat. A szerszámosláda mindenki rendelkezésére áll. Azt, hogy mennyire lesz jól felszerelt, és mennyire sajátítja el valaki azok használatát, mindenkinek a saját döntésén, elhatározásán, és belefektetett energiáján múlik."

 

Ha már Te is elváltál, vagy komoly párkapcsolatod ment tönkre, és következő kapcsolatodat már szeretnéd megóvni a megismétlődő hibáktól, az újabb csalódástól, akkor hozzásegíthetlek ahhoz, hogy mielőbb rájöjj, mit tehetsz annak érdekében, hogy a párkapcsolatod egy egész életre szóló, és egyben elég jó is legyen; olyan, mint amilyet megálmodtál magadnak, vagy amilyet most elképzelsz!!!

Az új honlap címe: http://www.ujparkapcsolat.hu

Látogass el ide:

  1. és jelentkezz a legújabb ingyenes tréningemre, amelyben hozzásegítelek a párkapcsolatod jövőjére vonatkozó fontos döntésedhez
  2. tölts le egy ingyenes tanulmányt, melyből kiderül, hogy milyen végzetes veszélyt jelent a párkapcsolatodra, ha a bumerángként visszatérő, újra és újra felbukkanó problémákat nem orvosolod

 

>>>Ide kattintva juthatsz hozzá az ingyenes anyagokhoz<<<

Ha figyelemmel kíséred a www.ujparkapcsolat.hu honlapot, akkor rengeteg használható és jól bevált módszert fogsz találni párkapcsolati témában.  

Ezek az alábbi formákban már elérhetőek:

  • hírlevelek,
  • tanulmányok,
  • e-book-ok,
  • cikkek,
  • konzultációs lehetőségek (e-mail)
  • személyes tanácsadás

>>>Kezdd itt az ingyenes párkapcsolati tréninggel<<<

Itt a blogon továbbra is olvashatjátok a bejegyzéseimet, nemsokára jelentkezem egy nagyon ütős témával. 

Dénes Mónika
párkapcsolat építő

Szólj hozzá!

Címkék: párkapcsolat válás után megismétlődő hibák visszatérő problémák új párkapcsolat


A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolatszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr145087755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása